Foto: Bruges med tilladelseNu også som dubber

6 spørgsmål til Lasse Vestergaard

Lasse Vestergaard er en succesfuld YouTuber med over 130.000 abonnenter!! Han er tidligere kendt under navnet Lasse Med Hatten og så er han dubber på den nye Lego Batman Filmen.Hvordan kom du til at dubbe?
Jeg havde en sød kontakt hos Warner Bros. Pictures, som valgte at sende mine videoer videre ud til sit netværk. Jeg var så heldig, at jeg pludselig fik et opkald fra SDI Media, da de havde hørt min stemme og ville spørge, om jeg gerne ville prøve kræfter med dubbing hos dem.
   
   
Synes du det er svært?
Da jeg har været vant til at bruge min stemme på YouTube de sidste mange år, så følte jeg mig meget tryg ved at dubbe. Jeg er dog også overbevist om, at det spillede en kæmpe rolle, at Lars Thiesgaard var så god til at instruere og guide mig.
   
   
Var det let at forstå det som instruktøren bad om?
Ja! Det var meget tydeligt at mærke, at Lars ikke kun var enormt professionel og erfaren, men også enormt passioneret.
   
   
Hvad er det mest udfordrende ved at dubbe?
Jeg tror min største udfordring ved at dubbe er, at jeg er bange for at lyde oplæsende. Det er meget nemt at oplæse en sætning, men at lyde indlevende og spille rollen oprigtigt udelukkende med stemmen er en helt anden sag. Dog finder jeg det også enormt interessant, hvordan den samme sætning kan fortolkes på så mange forskellige måder baseret på ens udtale og de enkelte ord man ligger tryk på.
   
   
Hvordan føles det at høre sig selv bagefter på det færdige resultat?
Det føles fantastisk! At få muligheden for at dubbe var en barndomsdrøm der gik i opfyldelse, selvom det var meget underligt at høre min stemme i biografen første gang.
   
   
Kommer vi til at høre mere fra dig i fremtiden som dubber?
Jeg ville elske at dubbe mere i fremtiden, så jeg tror bestemt, at I kommer til at høre mere fra mig i fremtiden!
   
   


Klik her for at se en liste over andre interviews© 2017-2024 DanskeFilmStemmer - Har du rettelser, tilføjelser, spørgsmål eller lign kontakt os gerne på mail@danskefilmstemmer.dk
Danskefilmstemmer.dk ejer ikke film og billedmaterialet, som er (c) de respektive filmstudier.