Albert som dubber

5 spørgsmål til Albert Dyrlund

Albert Dyrlund er sanger, sangskriver, Youtuber, entertainer og ikke mindst dubber. Vi har stillet ham nogle spørgsmål om hvordan han kom ind i dubbing - læs med her :)Hvordan kom du til at dubbe og synes du det er svært?
Den måde jeg startede med at dubbe var at jeg skulle reklamere for filmen “Angry Brids filmen” til min YouTube kanal. Så spurgte de om jeg ikke ville prøve at ligge nogle stemmer i filmen. Jeg synes ikke det er specielt svært at dubbe, da jeg jo som sagt er vant til at snakke meget i mine YouTube videoer.
   
   
Du har lavet en video med din dubbing session da du var inde og dubbe til Angry Birds hos SDI Media, det så ud til I havde det rigtig sjovt. Er det bare sjov og ballade eller er det også hårdt arbejde?
Jeg synes på ingen måde at dubbe er sjov og ballade. Man skal være fokuseret når man dubber og være klar til at sige sine replikker. Nogle replikker kan man godt grine af fordi de er hammer sjove, men det er skam ikke bare sjov og ballade.
   
   
Hvad er det mest udfordrende ved at dubbe?
Det sværeste ved at dubbe er at man skal huske sine ting når man siger dem.
   
   
Kan du fremhæve en rolle du indtil videre har syntes bedst om at dubbe?
Jeg synes den sjoveste rolle jeg har dubbet har været i Lego Batman, fordi der fik jeg lov til at give den gas og komme med en masse inputs.
   
   
Emoji Filmen hvor du har rollen som Travis er netop udkommet... udover det tror jeg vi er mange der gerne vil spørge: Kommer vi til at høre mere fra dig i fremtiden som dubber? Er der planer om noget nyt?
Jeg vil super gerne lave mere dubbing. Så håber klart der er mere på vej, men man ved aldrig. Det er i hvert fald noget jeg elsker at lave.
   
   


Klik her for at se en liste over andre interviews© 2017-2024 DanskeFilmStemmer - Har du rettelser, tilføjelser, spørgsmål eller lign kontakt os gerne på mail@danskefilmstemmer.dk
Danskefilmstemmer.dk ejer ikke film og billedmaterialet, som er (c) de respektive filmstudier.